Arrandegiko eta arrantza-produktuen elaborazioko ikastaroa

Deskribapena

Arrandegiko produktuak manipulatzea eta egokitzea, arreta berezia jarriz bezeroekiko harremanean, salmenta-puntuaren antolaketan eta produktuaren sustapenean, enpresaren helburuen arabera.
Ikastaroko parte-hartzaileek denboraldiko arrainekin janaria prestatzen eta errezetak egiten ikasiko dute.

Erakundea:BASQUE FOOD CLUSTER

Herria:Zalla

Izena emateko irekiera:2023-01-02

Izen-emate itxiera:2023-01-22

Telefonoa:639393320

Emaila:talento@clusteralimentacion.com

Izen-emate epea amaitu da

Enplegu programa

  • 1. MODULUA: SALTOKIA ANTOLATZEA

    HELBURUA Salmenta-puntua antolatzeko eta mantentzeko eragiketak egitea. produktuak eta horien sustapena, merchandising-irizpideak eta erabiltzaileen beharrak.

  • 2. MODULUA: ARRANDEGIKO PRODUKTUAK PRESTATZEA

    HELBURUA Hondakinak prestatzeko, manipulatzeko eta egokitzeko eragiketak egitea. arrandegiko produktuak lanpostuan, kontuan hartuta enpresa eta bezeroaren beharrak

  • 3. MODULUA: SASOIKO ARRAINEKIN EGINDAKO ELABORAZIOAK

    Parte-hartzaileak gai izango dira sektorearen barruan moldatzeko eta sukaldaritzako hainbat teknika plateren elaborazioan, aurkezpenean eta birsorkuntzan arrainez, krustazeoz eta moluskuz egindako prestakinak

Baldintzak

Bizkaian erroldatuta dauden eta Lanbiden izena emanda dauden langabeak

Izena eman

Izena emanda zaude dagoeneko