Arrandegiko eta arrantza-produktuen elaborazioko ikastaroa
Deskribapena
Arrandegiko produktuak manipulatzea eta egokitzea, arreta berezia jarriz bezeroekiko harremanean, salmenta-puntuaren antolaketan eta produktuaren sustapenean, enpresaren helburuen arabera.
Ikastaroko parte-hartzaileek denboraldiko arrainekin janaria prestatzen eta errezetak egiten ikasiko dute.
Erakundea:BASQUE FOOD CLUSTER
Herria:Zalla
Izena emateko irekiera:2023-01-02
Izen-emate itxiera:2023-01-22
Telefonoa:639393320
Emaila:talento@clusteralimentacion.com
Izen-emate epea amaitu daEnplegu programa
-
1. MODULUA: SALTOKIA ANTOLATZEA
HELBURUA Salmenta-puntua antolatzeko eta mantentzeko eragiketak egitea. produktuak eta horien sustapena, merchandising-irizpideak eta erabiltzaileen beharrak.
-
2. MODULUA: ARRANDEGIKO PRODUKTUAK PRESTATZEA
HELBURUA Hondakinak prestatzeko, manipulatzeko eta egokitzeko eragiketak egitea. arrandegiko produktuak lanpostuan, kontuan hartuta enpresa eta bezeroaren beharrak
-
3. MODULUA: SASOIKO ARRAINEKIN EGINDAKO ELABORAZIOAK
Parte-hartzaileak gai izango dira sektorearen barruan moldatzeko eta sukaldaritzako hainbat teknika plateren elaborazioan, aurkezpenean eta birsorkuntzan arrainez, krustazeoz eta moluskuz egindako prestakinak
Baldintzak
Bizkaian erroldatuta dauden eta Lanbiden izena emanda dauden langabeak
Izena emanda zaude dagoeneko